måndag, maj 25, 2009

Skäms...................

Har misskött bloggen å det grövsta nu ett bra tag, skäms på mig.........!!
Men har inte haft tid eller ork helt enkelt. Det "dumma" i det hela är att ju längre tid det går ju mer har jag ju egentligen att berätta........ :o) men men......

Har varit "ledig" i 6 dagar nu, rena lyxen kan man tro och visst var det det men........ På onsdagen städade och lagade jag mat hela dagen sen kom tjejerna på kvällen och firade mig :o) jättetrevligt (även om jag var lite trött... ). Sen på torsdagen försökte jag sova ut lite sen körde vi hoj till Frostavallen utanför Höör, till en mc- och bil- träff á la Lödde. Hur mysigt som helst där, fika i gröngräset. Sen hem i ett jehu och duscha i en farlig vänster innan vi skulle iväg till Anders och Anita på för-öl innan vi skulle till Hamnkrogen och äta. Premiär för dem den dagen! Härligt härligt! Men skyfall när vi skulle cykla hem...... :o/
Sen på fredagen var det hyffsat lugnt, ställde bara iordning nere på Lokstallet inför övningarna på lördagen. Och lite grilla och mys på kvällen med älsklingen och mamma (då var det ju faktiskt min födelsedag). Sen på lördagen (mammas födelsdag) var det upp och fixa till sig och sen ner till Lokstallet och ställa iordning det sista innan tjocka släkten kom för att gratulera. Vi blev "bara" 23 för alla kunde inte komma, men det räckte ju till :) mat, god dricka och tårta sen när de lämnat så var det litta städning och sen hem, byta om och iväg till Dösjan för att fira Mannes 40 års dag!
Snacka om att jag var trött vid halv 3 när vi åkte därifrån........!!
Söndagen gjorde vi ingenting! Åkte och åt hos mamma efter vi varit i Lödde och lämnat pengar till Göran.
Sen idag var vi på banken och skrev vårt testamente. Känns väldigt vuxet......... :o/
Jag var och klippte mig, Flyer meckade med min bil som hade ett konstigt ljud men som älsklingen fixade :o)
Grejade med papper här hemma medan jag tvättade några maskiner tvätt, rätt nöjd med dagen faktiskt och imorgon är det dags att återvända till jobb :o)
Kanske det kan bli lite semester att få jobba istället ;o)

Sara och Jonas blev föräldrar till lille Sixten på min födelsedag! Grattis grattis!! Kommer att bli en skön kille......... bara se på mig ;o)

Så det var min ledighet..... :o) men det har varit kul också ;o)
"Testade" att vara utan tabletter ett tag, först för att jag glömt att ta dem nån dag sen för att se hur det gick. Gick inte så bra, så jag får nog dras med dem ett tag till....... men är ju nere i halva dosen så det är ju alltid nått. Får väl gå till doktorn och ta ett snack, se vad de säger.

Nu ska jag nog försöka skriva lite bokinlägg också sen kallar sängen, ska upp tidigt imorgon :o)

Inga kommentarer: