tisdag, december 06, 2011

Julfönster

Har skapat lite julkänsla i våra fönster i vardagsrummet. Är så himla glad för vår nya ljusstake, Menora från Markslöjd! Man ser Landskronas vackra rådhus i bakgrunden.
Ledsen för det halvtaskiga ljuset men det är så grådaskigt ute och ta foto när det är mörkt ute blir inte heller bra...I det andra fönstret har jag min vita amaryllis som nu har slagit ut, ska ta ett foto på den en dag så ni får se hur fin den är...


Och slutligen den nya stjärnan från Granit som lyser upp vårt fönster i sovrummet. Himla nöjd med den! Men inte helt lätt att hänga eftersom den är tredimensionell :)


 Och idag har jag äntligen fått upp ljusslingan runt balkongräcket... Så nu lyser vår balkong i kapp med kommunens julbelysning på gågatan ;)
Men sicket jubb innan jag fick rätt på alla lamporna *suck* och sen fick jag gå igenom nästan alla en gång till på plats utomhus för vissa la av under "monteringsarbetet"... Får nog bli en annan sorts slinga nästa år, där lamporna inte är så känsliga och där det är lättare att lokalisera vilken lampa som är sönder...

Må gott!


Inga kommentarer: