onsdag, juli 25, 2012

Upp och ner, fram och tillbaka!

Har haft fullspäckade dagar och faktiskt klart det riktigt bra! Det har varit roliga utflykter och inget stressande men vet att trots det tar det väldigt på min energi så jag är glad att det gått så bra som det gjort.
I lördags var jag och mamma i Ängelholm på Flower & Garden Show. Lagom "mässa" där trädgårdsdelen var på en gammal industritomt (tror jag det var iaf) och mat/odlardelen var på Stortorget. Delarna låg på gångavstånd från varandra och Ängelholm är en väldigt mysig stad att promenera i. Blev även en fika såklart, mumsig cheesecake bl.a :o) Efter det så följde vi de slingriga och vackra vägarna ner till Höganäs där vi letade upp Magasin 36, varken jag eller mamma har varit där innan. Det var fint, men jag tycker det är lite tråkigt att "varje" livsstilsbutik har samma märken t.ex Tine K m.fl. Sen är jag mer för det färgstarka och tycker bättre om Happy Hilda om jag nu ska jämföra livsstilsbutiker :o)
Fast en hel del av deras stora möbler var häftiga, grämer mig lite över att vi inte tog tag i det där skåpet som stod på vinden i F:s gamla barndomshem (vi visste inte hur vi skulle få ut/ner det). För det hade vi antingen fått väldigt bra betalt för eller så hade vi försökt trycka in det här hemma någonstans ;o)
Efter Höganäs körde vi hem (jag körde dessutom hela dagen, vilket kräver extra koncentration av mig men det gick hur bra som helst) och ställde bilen, byta om och cyklade till kollo för att grilla. F möte upp där, han hade varit på Thulin-träffen hela dagen. En härlig avslutning på en mysig dag!
Söndagen tillbringades på motorcykeln tillsammans med ett glatt gäng på deras motorcyklar :o) Vi körde mysiga vägar till Bälingesjön och den söta lilla campingen som ligger vid dess strand (ligger nära Örkelljunga). Skrämde nog slag på det stackars paret som hade "fiket" när det rullade in 15 hojar och där alla ville ha något att äta. Våffeljärnet gick varmt kan jag säga ;o)
Sen blev det ännu fler mysiga vägar hemåt, med ett glass-stopp i Vikens hamn. Blev en lååång dag med mycket frisk luft och sol....
På måndagen hade jag och mamma bestämt sedan innan att vi skulle till Höganäs, trots att vi redan varit där på lördagen (det var ju bara ett spontanbesök....). Den här gången fick vi ta bussen dit (F har bilen på vardagarna). Strosade runt i centrum lite, gick sen ner till hamnen och åt en himla god räkmacka och drack varsin öl (fördelen med buss...). Gick tillbaka till en affär som inte öppnade förrän kl 14 på måndagar, Retro heter den och var nog den enda behållningen av Höganäs centrum när det gäller affärer... Tittade dock på lite mysiga hus och trädgårdar på vår promenad från hamnen.
Efter en varm buss hem så var jag lite sleten och tog en powernap medan goa mamma stannade kvar hos oss och lagade stuvad blomkål till middag, mums.... (hon skämmer bort oss).

Efter sådana intensiva dagar var det inte mycket med mig idag.... men jag har iaf tvättat..... och lärt mig hur PhotoScape funkar så jag kan göra collage :o)
F var ute och körde hoj ikväll igen med ett helt gäng (35 hojar tror jag de var) och fikade på ett ställe i Ålabodarna men jag kände verkligen inte för att vara social så jag avstod, vilket jag är glad för nu när jag hörde hur många de var...! :o)
Men samtidigt var det ju lite synd att jag missade en sådan uppslutning till en halvspontan körning. Men det kommer flera.... :o)

Imorgon blir nog också en lugn dag med bokklubbsmöte, dvs grillat och tjejsnack, som avslutning :o)
Må gott!


2 kommentarer:

Piccolacasa sa...

Oj vad du har legat i! Man får verkligen extra energi av sommar och sol :) kramen!

Anonym sa...

Kort hår är så prakiskt och skönt! Kram