onsdag, mars 03, 2010

Sol!!!

Idag har solen varit framme hela dagen! *ler* Underbart!
Har haft några behandlingar idag, alltid lika trevligt. Och imorgon ska jag vara i butiken, inte så många gånger kvar där innan jag får börja tömma.

I måndags var vi och tittade på en lägenhet. Himla mysig och hade passat oss väldigt bra. Där var ett rum som jag kan ha som behandlingsrum också vilket vi letat efter. Och det ligger i anslutning till hallen som man kommer in i utifrån och även toaletten ligger där så jag behöver inte ha några klienter i lägenheten utan vi kan stänga av in mot resten. Nu känner jag ändå mina klienter hyfsat och om inget annat lär man känna de men det kan ju ändå vara skönt och ha det privata privat...

Nu ska vi bara hålla tummarna att vi får lägenheten!!! Har legat två kvällar nu och "inrett" den *ler* Tror jag vill måla om lite även om det mesta var vitt så var där nån fondvägg i "cappuccino" typ och jag har lite svårt för det..... Kan vara fint men vill inte ha det själv. Kan tänka mig hallen i gult, den är lite mindre och har inget naturligt ljusinsläpp så jag tror lite uppiggande gult hade funkat där, trevligt välkomnande också :o) Sen är jag lite sugen på en röd fondvägg...... :o) får se om där blir nån sån. Behandlingsrummet är i en bordeaux-aktig färg vilket jag faktiskt ska testa att ha kvar. Mustig färg och med vita möbler där tror jag det kan bli riktigt mysigt.
Sen är där 2 balkonger! En mot gatan och en in mot gården, Fis (katten) kommer att ha ett helsike i att bestämma sig för vilken balkong hon vill ut på. Lär bli en massa öppnande på båda hållen antar jag..... :o)
Den som ligger mot gatan skulle jag vilja "klä in" med nått typ markisväv. För den är nämligen i svart smide och rätt så öppen och jag lider av svindel..... och sen blir det lite lugnare att sitta på den om den är "inklädd" med tanke på vind osv. Nån som har ett förslag på nått att klä in den med förutom markisväv?
Som sagt tankarna snurrar för fullt.....
Och nu ska vi först tömma butiken...... Och sälja av lite grejer både från det lagret och från det vi har i vår hyrda källare..... Sen ska jag ha sambon till att organisera sig lite här hemma, om vi nu ska packa menar jag.... lika bra och försöka få nån struktur på det då tycker jag *ler* inte säkert han tycker det..... ;o) Fast hjälps vi åt brukar det vara roligare och gå mycket lättare.
Jag skulle behöva sälja en massa kläder.... Nån som vet nån loppis som inte är här i stan där man kan hyra in sig och sälja av lite kläder? Tex i Häljarp, Asmundtorp eller nån annanstans, bara det är utanför centrum. Vill inte stå här i stan och sälja det...... en fix idé jag har.....

Tror jag kommer att lägga upp lite saker från butiken här, både det jag har rea på och av övrigt sortiment, så om det är nån som är intresserad är det bara att höra av sig. Har man mitt mobilnr kan man ju ringa, annars går det bra att maila. Men mer info kommer som sagt framöver.

Hej hopp så länge!

2 kommentarer:

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Hej tjejen!

Stort grattis till lägenheten. Chista berättade att ni fått den. Det huset e ju helt underbart. Har varit i några lägenheter och de e ju så unika :) GRATTIS!

Största kramen o glad påsk!
Madde

Jenny sa...

Hej Och tack detsamma så här lite i efterhand..... :o)
Ja lägenheten är himla mysig så det ska bli jättekul och flytta in!

Stora Kramen tbx
Jenny