måndag, januari 24, 2011

Dag 1

Om mig!

Funderat till och från vad jag ska ta med här..... kan ju "angripa" det på olika sätt..... JAG är ett rätt stort begrepp!

Född i tvillingarnas tecken, i sköna maj. Ensambarn. Duktig i skolan men trivdes egentligen aldrig. Höga krav på mig själv, har jag fortfarande men har blivit bättre på att inte ständigt ställa krav på mig själv - en konstant lärdom.... vill kunna allt direkt, men inser att det bara är jag som ställer det kravet.
Kreativ när den andan faller på, tycker om att jobba med händerna.
Trädgårdsdrömmar. Våren är den bästa årstiden (även om varje årstid har sin tjusning).
Organiserad. Lat. Älskar att sova. Läsa är ett måste. Alltid haft husdjur. Varit vegetarian tidigare, i 7 år. Ekonomisk. Lojal. Humoristisk. Social. Osocial. Grubblare. Dipl. Aromaterapeut.
Vet fortfarande inte vad jag ska bli när jag blir stor... Många idéer, men kan skifta snabbt och tappa intresset fort. Är rätt så dubbel i min natur, nog där tvillingen i mig kommer fram (om man tror på sånt). Disträ. Glömsk. Whiskeydrickare. Känslosam. Lång stubin. Engagerad. Trygg. Eftertänksam. Fotsvett. Kartläsare. Överlevt en rätt djup depression, lever med sviterna fortfarande. Eget företag. Sambo. Drömmare. Kattägare. Långa ögonfransar. Hyfsat praktiskt lagd. Blå ögon. Lägenhetsboende. Landskronabo. Tyst. Snackig. Kort, tjockt och mycket hår. Celluiter. Vänlig. Allmänbildad. Älskad.....!

Det var väl kortfattat om mig och givetvis är jag ännu mer :) Men det får man upptäcka själv...... :o)
Nu har jag i alla fall påbörjat detta med 30 dagar, men lovar inte att det blir varje dag........ ;o)

Må gott!

Inga kommentarer: