fredag, november 02, 2012

Tungt men med ljuspunkter

Har haft några "mörka" veckor eller rättar sagt början av veckorna har varit tunga för att det har varit tuffa helger och det har tagit flera dagar att återhämta mig. Dessutom har jag grubblat över en del saker och haft svårt att släppa det.... Men ljusglimtarna har varit helgerna såklart, även om det är pga de jag sen är nergången.... Lite dubbelt det där men brukar försöka se det positivt och att det faktiskt är ok att ha några låga dagar efter intensiva. Men ibland går det trögt att vara förlåtande och snäll mot sig själv och så har det varit nu några veckor. Tror jag är lite uttråkad också, samtidigt som jag är trött... Ingen motivation till saker här hemma... Plus att jag har haft en jäkla PMS-period, vilket jag sällan har. Brukar bli lite nere och trött men inte mycket och ibland inte alls men den här gången tror jag har haft ont i kroppen/brösten i säkert 2 veckor innan och humöret har inte heller varit på topp som sagt.
Usch sicket deppigt och gnälligt inlägg detta blir..... Får väl skylla på att det är så mörkt ute nu också, längtar till advent så julkänslan kan infinna sig.

Men har som sagt haft väldigt roliga, härliga och givande helger! Och en del ljusglimtar de övriga dagarna också ;o) Och nu vänder det säkert snart..... :o)
(Är du nöjd nu M, ett inlägg....?! ;o) ).

3 kommentarer:

Snudda... sa...

Härligt med nytt inlägg ;) <3

Mian sa...

Jag är mer än nöjd <3

piccolacasa sa...

Kul att läsa om hur du har det! Snart kommer alla vackra ljus och då brukar man bli piggare tycker jag. Kram!