fredag, maj 04, 2012

Long time...

Japp det är väääldigt länge sedan jag skrivit här på bloggen men oj vad det har hänt grejer i mitt liv!
Tror inte riktigt att jag orkar redovisa allt här men i korta drag så är läget så här:
  • jag är fortfarande sjukskriven vilket jag är tacksam att jag kan vara eftersom det betyder att myndigeter m.fl tar min situation på allvar och jag får den hjälp jag behöver (inte alla förunnat...). Har en jättebra handläggare på Försäkringskassan.
  • min handläggare på Fk har tagit kontakt med Af och tillsammans ska vi tre titta på vilka möjligheter det finns för mig i framtiden.
  • jag går fortfarande hos min psykolog Katarina som är superduper bra! Har kommit på en himla massa saker om mig och mitt inre kaos...
  • har även tack vare Katarina kommit på en stor del av orsaken till varför jag blir "sjuk", både i nutid och även längre tillbaka i mitt liv och det var verkligen en ögonöppnare! 
  • mitt inre kaos börjar bli ett organiserat kaos... :o) och jag börjar förstå och acceptera mitt inre kaos, en bra bit på väg att kunna leva med det också... 
  • det här med acceptans är ett jätteviktigt ord i mitt liv och i och med detta som jag går igenom.
  • en del som jag "brottas" med varje dag är att acceptera att jag är så här! Att jag ska inte bli "frisk" utan jag ska lära mig leva med mig själv och min personlighet...
  • http://www.sensitiv-hsp.se/hogkanslig-hsp/ kommit på att jag är en HSP... nu ska jag bara komma underfund med hur jag ska leva som en HSP... ;o)
Det var nog i stora drag vad som skett sen sist :o)
Känner mig för det mesta motiverad och glädje inför att leva mitt liv! Bättre sent än aldrig... ;o)

2 kommentarer:

piccolacasa sa...

Så härligt att höra dig så glad! Go with the flow!
Intressant att du skriver om HSP. Jag har läst en del om det och funderar på vissa saker som stämmer väl överens med mig. Tar in så mycket, blir överväldigad, känner av stämningar, blir trött av alla intryck, uppskattar egen tid osv. Tycker att det ska bli intressant att höra mer om detta, när det skrivs böcker osv. KRAM och glad vår!

Jenny sa...

Tack fina du för dina kommentarer! Ska skriva mer om HSP, har börjat läsa en av böckerna, så det kommer mera... Det är väldigt intressant! Och vill verkligen framhäva detta "tillstånd" av lite olika anledningar... Stor kram och härlig vår du med!