fredag, maj 11, 2012

Trångt

Ja nu är det litta trångt i fönstren... Skolat om Moonflower idag men vill inte sätta ut de riktigt än, de får växa till sig lite till. Ärtorna är också i jorden så det ska bli spännande och se hur det blir... Satte även två pelargon-sticklingar men de får stå ute på den ena balkongen (som är lite mer skyddad) och härda sig lite innan de ska ut på sin plats på den andra balkongen... Himla sjå med "bara" två balkonger... hihihi... Ska göra en rockad med de växterna jag har på våra balkonger. En hel del av de ska få flytta till kollo eftersom det är perenner och behöver mer och mer plats...! Också får det bli fler och fler sommarblommor här hemma på balkongerna istället :o) Har inte varit någon sommarblomme-fantast innan men är väl inte den som är den utan att jag kan ändra mig ;o)

Tänkte jag skulle visa er plommonträdet jag klippte i september förra året. Skulle egentligen ta ett kort nu när det blommar också men med den blåsten vi har haft idag så lär där ju inte vara så mycket blommor kvar... :o/ Men där var massor med blommor tidigare så det kan inte har tagit någon större skada av den tuffa beskärningen. Hoppas bara bina och humlorna varit alerta och pollinerat så vi får mycket plommon (och äpplen)!

September 2011, innan beskärning...
September 2011, efter beskärning...!


Har bilder på våra tre äppelträd också men de kan ni få se en annan dag (sorry ni som inte är trädgårdsnördar... lovar att skriva om annat också ;o) ).

Må gott!

1 kommentar:

piccolacasa sa...

Härligt, MERA trädgård och växter till folket! I LIKE!