onsdag, maj 16, 2012

Städa ut julen...

Japp, idag har jag tagit ner julbelysningen från balkongen! :o)) hahahaha
Har inte haft varken ork eller lust innan men idag for städ-bacillen i mig och fick t.om av bara farten satt om några perenner som ska stanna kvar på balkongen... Plus att några pelargoner fick flytta ut. Så nu är första fasen gjord, fas två blir nog att fortsätta plantera om perenner som ska stanna och perenner som ska flytta till kollo. Sen ska ju sommarblommorna också få flytta ut! Både luktärterna och busk-krassen har börjat titta upp. Och även de gula ärtorna tittar försynt upp genom jorden :o)

Det blev inte bara städning på balkongen, fick även ett ryck att sortera ut byxor som inte längre passar mig... Lite trist först, inte kul att rensa ut sådana som jag gillar bara för att jag gått upp i storlek men efteråt kändes det faktiskt jätteskönt! Som om jag verkligen tagit beslutet att nu ser jag ut så här och slipper bli deppig varje gång jag får tag i ett par byxor i garderoben som inte passar.
Har alltid varit väldigt smal, t.om så att vissa läkare har frågat om jag har ätstörningar.... Vilket jag aldrig har haft, har aldrig gått på någon diet eller bantat i hela mitt liv. Nu när jag kommit över trettio-strecket så har jag lagt på mig lite (från stl 34-36 till 38 i byxor t.ex) och trivs bra med det (förutom min mage ibland men det beror på medicinen). Men det är inte kul när jag i princip hade kunnat ha samma garderob från det jag var 16 tills jag var 28-29... Nu måste jag komplettera med nytt och det i sig är ju kul men inte just nu när vi lever på marginalerna p.g.a min sjukskrivning och F:s arbetslöshet... Kläder ligger inte så högt på prio-listan helt enkelt...
Tänkte dock försöka sälja en hel del av kläderna för vissa är nästan som nya så då kan det ju komma in lite pengar av det :o) Och i sommar tänkte jag leva i mc-ställ och blåställ... ;o)

Kanske lägger upp några av kläderna här, får se när jag blivit färdig att fota de. Ska lägga upp de på en loppis-sida på Facebook i.a.f. Och några lämnar jag in i en second-hand affär här i Landskrona som säljer de till en, är de dock inte sålda efter en viss tid får man antingen hämta de igen eller, som jag brukar göra, skänka de till Röda korset och det tycker jag är en bra deal! Dessutom drivs affären av vuxenenheten i Landskrona Stad och människor med olika funktionshinder jobbar där så det är bara win- win tycker jag!

Inga kommentarer: